Glamio.ro

Regulament Primăvara reducerilor 2018

Campania “Primăvara reducerilor 2018" desfăşurată în perioada 26.03.2018 – 31.05.2018, este organizată de S.C. Romglam Trade S.R.L. (denumită în continuare “Glamio” sau “Organizator”), societate înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J34/67/2017, având codul de identificare fiscală RO37078394. Compania are sediul social în Alexandria, Str. Dunării, FN, bloc 1615, etaj 5, apartament 18, județ Teleorman, România. Alte date de identificare ale societții comerciale sunt: capital social: 200 LEI, telefon: 0720669090, e-mail: office@glamio.ro. Contul bancar este deschis la BCR Sucursala Alexandria, RO19RNCB0245153772440001.

În momentul intrării în campanie acceptaţi responsabilitatea exclusivă pentru a decide dacă participarea dumneavoastră este legală conform jurisdicţiei naționale aplicabile pentru dumneavoastră. Intrând în campanie, sunteţi de acord cu regulamentul oficial şi cu faptul că deciziile Organizatorului sunt definitive şi obligatorii în privinţa campaniei.

Perioada şi locaţia campaniei

Campania se desfăşoară online pe site-ul www.glamio.ro, în limita stocului disponibil.

Campania se desfăşoară online în perioada 26.03.2018, ora 00:00 – 31.05.2018, ora 23:59.

Dreptul la participare

La aceasta campanie poate participa orice persoană fizică şi/sau juridică, rezidentă în România, cu vârstă peste 18 ani, care achiziţionează produse participante la promoţie pe site-ul www.glamio.ro, în perioada 26.03.2018, ora 00:00 – 31.05.2018, ora 23:59, în limita stocului disponibil.

În cazul efectuării unei unei comenzi pe www.glamio.ro, factura va fi emisă pe baza datelor furnizate de către client în procesul de creare cont. Romglam Trade S.R.L. nu este responsabilă şi nu poate fi ţinută răspunzătoare pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete şi/ sau neadevărate la momentul creării contului şi la data plasării comenzii de către client. Recomandăm clienţilor/ utilizatorilor să verifice datele furnizate pe site-ul www.glamio.ro, în baza cărora se va emite factura aferenta comenzilor plasate.

Informaţii privind produsele implicate în campanie 

Toate produsele existente pe site sunt implicate în campanie. Acestea, odată adăgate în coșul de cumpărături vor fi reduse automat. Discount-urile acordate sunt de 10%.

Produsele comandate vor fi livrate în termen de 2-10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Romglam Trade S.R.L. îşi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau întrerupe definitiv în orice moment campania.

Returnarea produselor

În conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului și Legea nr.  449/2003 privind Vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, returnarea produselor achiziționate poate avea loc în termen de 15 zile calendaristice, la prezentarea garanției și a bonului fiscal care dovedesc achiziția.

Produsele pot fi schimbate fie cu un produs identic sau un produs diferit care are același preţ sau un produs diferit cu un preț mai mare, caz în care se plătește diferența de preț. Totodată, trebuie menționat faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare, banii pentru achizițiile efectuate NU se pot returna.

Forţă majoră

ROMGLAM TRADE S.R.L. nu este răspunzătoare, fără limitare, pentru orice întârziere, neexecutare, întrerupere, suspendare, reducere sau întrerupere integrală sau parțială a obligațiilor site-ului sau ale ROMGLAM TRADE S.R.L, nici pentru pagubele sau pierderile pe care le-ar putea suferi din orice eveniment dincolo de cele suspuse controlului rezonabil al ROMGLAM TRADE S.R.L. (forță majoră), inclusiv blocări și greve.

Regulamentul campaniei

Regulamentul de participare / desfăşurare a campaniei este disponibil, gratuit, oricărui solicitant pe pagina de internet a campanieiwww.glamio.ro.

Prezentul Regulament este guvernat de legislaţia romană. 

Protecţia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, ROMGLAM TRADE S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care utilizatorul/clientul le furnizează. Totodată, utilizatorul/clientul beneficiază de dreptul de acces şi intervenţie asupra acestor datel şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Utilizatorul/clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea acestora pentru a nu fi utilzate în acțiuni de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul/clientul poate adresa o cerere scrisă, datată şi semnată către Romglam Trade S.R.L., pe e-mail la office@glamio.ro.

Participarea la această campanie implică acceptarea expresă de către participanţi ca datele lor personale să fie stocate şi prelucrate de Organizator pentru potenţiale informări ulterioare din partea acestuia.

Dacă participanţii nu solicită în scris altfel, aceştia sunt de acord cu colectarea şi utilizarea informaţiilor personale de către Organizator în modul prezentat în paragraful anterior. În orice moment participanţii îşi pot retrage acordul privind utilizarea datelor personale sau primirea oricăror informaţii sau corespondente printr-o cerere întocmită în forma scrisă, trimisă pe e-mail la office@glamio.ro.

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro