Glamio.ro

Informații despre livrarea produselor

Livrarea produselor

1. Livrarea produselor se efectuează oriunde în țară, în termen de 48h. În cazul în care nu se va reuși livrarea în termenul menționat, clientul va fi contactat telefonic.

ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Costul livrării este variabil în funcție de greutatea, dimensiunile și adresa de destinație a  coletului. Livrarea se face prin curier rapid, în orice localitate din Romania.

* Pentru comenzi mai mari de 250 lei, livrarea este gratuită pe teritoriul României, pentru localitatile aflate in aria de acoperire a curierului, unde acesta nu percepe plata aditionala pentru kilometri suplimentari. In cazul localitatilor din afara ariei de acoperire, costul transportului va fi comunicat inainte de expedierea produselor.

2. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta. În cazul în care nu se reușeste contactarea clientului, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu ROMGLAM TRADE SRL, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma împreună cu un reprezentant ROMGLAM TRADE SRL, numai în scris, prin e-mail.

3. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie un contract de vânzare-cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul/produsele care este/sunt conform/e cu comanda.

4. ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMGLAM TRADE SRL, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform legii românești.

5. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ROMGLAM TRADE SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de ROMGLAM TRADE SRL de la acest client.

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro