Glamio.ro

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ROMGLAM TRADE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele cu caracter personal sunt necesare pentru reclame, marketing și publicitate; scop statistic; trimiterea de newsletere și/sau alerte periodice în format electronic (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); emiterea de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc). Refuzul furnizării acestora poate duce la imposibilitatea asigurării serviciilor oferite de ROMGLAM TRADE S.R.L. prin intermediul www.glamio.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului; organizații de cercetare a pieței.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ROMGLAM TRADE SRL?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@glamio.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor fi transferate în ............ , în vederea....................."

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Conform acestui document, ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul de a desființa, fără un aviz prealabil, conturile și accesul membrilor care încalcă prezentele Termene și Condiții ale site-ului.

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro