Glamio.ro

Politica de confidențialitate

 

1. ROMGLAM TRADE SRL poate colecta date cu caracter personal și date cu caracter special, pe paginile site-ului său, numai cu acordul voluntar al utilizatorilor/clienților, în următoarele scopuri: reclame, marketing și publicitate; scop statistic; trimiterea de newsletere și/sau alerte periodice (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); emiterea de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc).

2. ROMGLAM TRADE SRL colectează informații atunci când utilizatorii/clienții se înregistrează pe site-ul www.glamio.ro, se loghează, fac o achiziție, și/sau atunci când se deconectează. Informațiile colectate includ numele și prenumele, porecla, sexul, data și locul nașterii, cetățenia, adresa (domiciliu/reședință), adresa de e-mail, numărul de telefon,  codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, profesia, locul de muncă, obișnuințe/preferințe/comportament, imagine, date bancare.

3. În plus, ROMGLAM TRADE SRL primește în mod automat și înregistrează informații de la computer-ul și browser-ul utilizatorilor/clienților, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

4. Prin crearea unui cont pe site-ul www.glamio.ro, fiecare utilizator/client și-a exprimat consimțământul ca ROMGLAM TRADE SRL să poată colecta și administra datele acestuia cu caracter personal, inclusiv de a le transmite partenerilor contractuali ai ROMGLAM TRADE SRL, în vederea prelucrării respectivelor date, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

5. Utilizatorii/clienții au dreptul de a obține de la ROMGLAM TRADE SRL, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:

a) confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

c) după caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conformă legii;

d) notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. b) sau c), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

6. Informațiile colectate sunt folosite pentru a personaliza experiența utilizatorilor și pentru a răspunde nevoilor individuale; pentru a furniza un conținut publicitar personalizat, pentru îmbunătățirea permanentă a site-ului www.glamio.ro, pentru îmbunătățirea serviciului clienți și nevoile de asistență, pentru contactarea ulterioară prin e-mail, pentru promovare, sondaje, etc..

7. ROMGLAM TRADE SRL este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site. Datele personale ale utilizatorilor/clienților nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date unei alte companii, indiferent de motive, fără consimțământul acestora cu excepția acelor date necesare transmiterii comenzilor.

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro