Glamio.ro

Politica de returnare a produselor

În conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului și Legea nr.  449/2003 privind Vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, returnarea produselor achiziționate poate avea loc în termen de 15 zile calendaristice, la prezentarea garanției și a bonului fiscal care dovedesc achiziția.

Produsele pot fi schimbate fie cu un produs identic sau un produs diferit care are același pret sau un produs diferit cu un preț mai mare, caz în care se plătește diferența de preț. Totodată, trebuie menționat faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare, banii pentru achizițiile efectuate NU se pot returna.

Condiții generale de retur

1. Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să fie în aceeași stare în care sunt primite, în ambalajul original, având etichetele intacte.

2. Produsele asupra cărora s-a intervenit în mod neautorizat, cele care prezintă semne de folosire îndelungată și urme de uzură, ciobituri, zgârieturi, lovituri sau cele ale căror accesorii lipsesc nu mai sunt acceptate.

3. Returnarea produselor se realizează în ambalajul original, având etichetele intacte alături de toate documentele cu care au fost livrate (chitanță, factură, etc.) și de certificatul de garanție. În cazul în care produsele au fost însoțite de cadouri, acestea trebuie returnate în aceeași stare pe care au avut-o la primire.

4. În cazul cumpărării mai multor produse de același fel, doar unul dintre acestea poate fi desigilat, celelalte produse se acceptă numai în cazul în care sunt sigilate.

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro