Glamio.ro

Termeni și condiții generale

                

Bine ați venit în lumea Glamio! Website-ul www.glamio.ro este operat de către ROMGLAM TRADE SRL, societate înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J34/67/2017, având codul de identificare fiscală RO37078394. Compania are sediul social în Alexandria, Str. Dunării, FN, bloc 1615, etaj 5, apartament 18, județ Teleorman, România. Alte date de identificare ale societții comerciale sunt: capital social: 200 LEI, telefon: 0720669090, e-mail: office@glamio.ro. Contul bancar este deschis la BCR Sucursala Alexandria, RO19RNCB0245153772440001.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.glamio.ro.

1)                 Accesul pe site se va face prin acceptarea termenilor și a condițiilor generale prezentate în acest document.

Prin accesarea și utilizarea www.glamio.ro, clientul acceptă, fără limitări, termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului. În cazul în care clientul nu acceptă fără limitări termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului, acesta este rugat să părăsească site-ul.

2)                 Definirea termenilor

Vânzător - Societatea comercială ROMGLAM TRADE S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Alexandria, Str. Dunării, FN, bloc 1615, etaj 5, apartament 18, județ Teleorman, România, fiind înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J34/67/2017, având codul de identificare fiscală RO37078394, capitalul social: 200 lei.

Membru – Orice persoană fizică care are sau obține acces la conținutul site-ului www.glamio.ro, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Utilizator - Orice persoană fizică sau juridică ce utilizează site-ul www.glamio.ro, având un cont creat și care este de acord cu clauzele specificate în cadrul secțiunii Termeni și condiții.

Client - Orice persoană fizică sau juridică care, în urma deschiderii unui cont pe site-ul www.glamio.ro, obține acces la conținutul acestuia și este de acord cu clauzele specificate în cadrul secțiunii Termeni și condiții.

Creare cont – o secțiune ce permite cumpărătorului plasarea comenzilor online prin introducerea unei adrese de e-mail și a unei parole. Această secțiune conține informații despre utilizator, cum sunt: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon, cât și despre istoricul comenzilor acestuia.

Coș cumpărături – O secțiune ce cuprinde toate bunurile ce urmează a fi comandate pe site.

Site - domeniul www.glamio.ro.

Comandă - O comunicare prin care cumpărătorul transmite vânzătorului intenția de a achiziționa bunuri și servicii de pe site. Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își desfășoară activitatea comercială.

Spune-ți opinia – Înscrierea, în baza unei experiențe personale, a unei evaluări de către deținătorul unui produs în ceea ce privește respectarea de către acesta a specificațiilor menționate de către producător.

Comentariu - Adăungarea unei observații pozitive și /sau negative, ca reacție la un alt review sau comentariu înscris de alt utilizator.

Scor – Metoda care arată gradul de satisfacție al unui utilizator/client față de un anumit produs. Rating-ul este exprimat sub forma unor stele, de la 1, nesatisfăcător la 5, foarte mulțumit. Gradul de satisfacție va fi corelat întotdeauna opiniei înscrise de utilizator/client asupra unui produs.

Newsletter/Alertă – Modalitatea de informare periodică în format electronic, respectiv poștă electronică (e-mail și/sau SMS) asupra bunurilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă.

Specificații – Descrierea produselor înscrise pe site în mod similar cu cea a producătorului.

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14. Drepturile consumatorilor nu sunt afectate prin prezentele Termene și Condiții.

3)                 Comanda online

3.1. Comenzile se efectuează exclusiv pe website-ul companiei prin completarea formularului de comandă după conectarea în contul personal.

ROMGLAM TRADE SRL nu acceptă comenzi plasate în alt mod decât cele enumerate mai sus.

3.2. Pentru plasarea unei comenzi, clientul trebuie să aibe vârsta de minim 18 ani, să poată fi apelat telefonic și să aibe o adresă de e-mail validă.

3.3. Pentru finalizarea comenzii, clientul este de acord cu faptul că datele înscrise pe site sunt corecte, complete și adevărate în momentul plasării comenzii. Acesta își asumă faptul că poate fi contactat de reprezentanți ai ROMGLAM TRADE SRL prin orice mijloc disponibil pentru validarea disponibilității produselor și a cantităților achiziționate, pentru validarea de către client a contravalorii comenzii plasate ce poate include în funcție de situație și alte servicii cu valoare adăugată (ex. transport, etc.) sau pentru stabilirea detaliilor de livrare a produselor.

3.4. ROMGLAM TRADE SRL poate invalida comanda efectuată de client, fără nicio obligație a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să pretindă daune-interese celeilalte părți în cazul în care: datele furnizate de client sunt incomplete sau incorecte; activitatea clientului pe site poate produce daune de orice natură companiei ROMGLAM TRADE SRL și/sau partenerilor acesteia. Totodată, ROMGLAM TRADE SRL poate invalida comanda efectuată de client fără nicio justificare.

3.5. Clientul poate renunța la comanda efectuată atunci când este contactat în vederea confirmării comenzii.

3.6. În momentul validării de către client cu un operator ROMGLAM TRADE SRL a contravalorii comenzii efectuate sau în momentul în care ROMGLAM TRADE SRL informează clientul cu privire la comanda sa validată, comanda acestuia devine contract la distanța, aplicându-se astfel definițiile cuprinse în O.U.G . 34/2014 privind Drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Acestuia i se anexează, dar nu se limitează la prezentele Termene și Condiții.

3.7. Aspectele legate de livrarea produselor ce includ fără a se limita la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea ROMGLAM TRADE SRL, fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune interese în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora. 

3.8. În cazul în care un client își modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele în derulare existente la acel moment, își păstrează datele definite/acceptate de către client înainte de momentul modificării.

3.9. Programul de preluare al comenzilor este de Luni până Vineri între orele 09:00 – 17:00, livrarea urmând a se efectua de Luni până Vineri între orele 09:00 – 18:00, Sâmbăta 09:00–14:00.

3.10. Afișarea pe ecran a culorilor, modelelor, produselor poate diferi de aspectul sau dimensiunea reală a produselor oferite pe website-ul companiei ROMGLAM TRADE SRL.

4)                 Livrarea produselor

4.1. Livrarea produselor se efectuează oriunde în țară, în termen de 48h. În cazul în care nu se va reuși livrarea în termenul menționat, clientul va fi contactat telefonic.

ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Costul livrării este variabil în funcție de greutatea, dimensiunile și adresa de destinație a  coletului. Livrarea se face prin curier rapid, în orice localitate din Romania.

 4.2. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta. În cazul în care nu se reușeste contactarea clientului, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu ROMGLAM TRADE SRL, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma împreună cu un reprezentant ROMGLAM TRADE SRL, numai în scris, prin e-mail.

4.3. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie un contract de vânzare-cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform/e cu comanda.

4.4. ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul să întarzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMGLAM TRADE SRL, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform legii românești.

4.5. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ROMGLAM TRADE SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de ROMGLAM TRADE SRL de la acest client.

5) Politica de returnare a produselor

5.1. În conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului și Legea nr.  449/2003 privind Vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, returnarea produselor achiziționate poate avea loc în termen de 15 zile calendaristice, la prezentarea garanției și a bonului fiscal care dovedesc achiziția.

5.2 Produsele pot fi schimbate fie cu un produs identic sau un produs diferit care are același pret sau un produs diferit cu un preț mai mare, caz în care se plătește diferența de preț. Totodată, trebuie menționat faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare, banii pentru achizițiile efectuate NU se pot returna.

5.3. Condiții generale de retur

5.3.1. Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să fie în aceeași stare în care sunt primite, în ambalajul original, având etichetele intacte.

5.3.2. Produsele asupra cărora s-a intervenit în mod neautorizat, cele care prezintă semne de folosire îndelungată și urme de uzură, ciobituri, zgârieturi, lovituri sau cele ale căror accesorii lipsesc nu mai sunt acceptate.

5.3.3. Returnarea produselor se realizează în ambalajul original, având etichetele intacte alături de toate documentele cu care au fost livrate (chitanță, factură, etc.) și de certificatul de garanție. În cazul în care produsele au fost însoțite de cadouri, acestea trebuie returnate în aceeași stare pe care au avut-o la primire.

5.3.4. În cazul cumpărării mai multor produse de același fel, doar unul dintre acestea poate fi desigilat, celelalte produse se acceptă numai în cazul în care sunt sigilate.

6)                 Politica de facturare și plată

6.1.  Facturarea

6.1.1. Facturile sunt emise în mod automat la plasarea oricărei comenzi noi.

6.1.2. Toate facturile sunt emise în RON conform legislației în vigoare. Clientul poate plăti facturile prin oricare modalitate de plată acceptată, în RON, în ziua emiterii facturii proforme.

6.1.3. Toate facturile emise către persoane fizice sau juridice din România sunt purtătoare de TVA conform legislației din România.

6.2. Metodele de plată

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul www.glamio.ro următoarele opțiuni sunt disponibile:

6.2.1. Plata numerar sau ramburs

Plata se face în RON, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ROMGLAM TRADE SRL. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata va fi efectuată către agentul de curierat care realizează livrarea.

6.2.2. Plata prin Card bancar VISA sau Mastercard

Se pot efectua plăți online cu cardul personal sau al companiei, în condiții de maximă siguranță. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.glamio.ro folosește platforma PayU.

Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plăți PayU.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în RON, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată PayU. Site-ul www.glamio.ro nu solicită si nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul clientului.

6.2.3. Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza unei facturi proforme emise de ROMGLAM TRADE SRL, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un reprezentant al companiei.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise.

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului, sunt necesare actul de identitate și ștampila companiei sau o împuternicire semnată și stampilată.

Date companie: ROMGLAM TRADE SRL

Cont lei: RO19RNCB0245153772440001, deschis la BCR Sucursala Alexandria

Cod unic de înregistrare: RO37078394

7)                 Newslettere și alerte

7.1. Din momentul în care, utilizatorul/clientul își crează un cont pe site-ul www.glamio.ro, acceptând prezentele Termene și Condiții, acesta are dreptul de a-și exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea ROMGLAM TRADE SRL prin modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunțuri pe site.

7.2. Acceptarea prezentelor Termene și Condiții permite ROMGLAM TRADE SRL de a prelua datele utilizatorilor/clienților în scopul expedierii de newslettere și/sau alerte periodice în format electronic (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); producerii de reclame, marketing și publicitate; emiterii de statistici, de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc). Aceste date pot fi folosite de ROMGLAM TRADE SRL în limitele Politicii de confidențialitate.

7.3. Renunțarea utilizatorilor/clienților la primirea newslettere-lor și/sau alertelor se poate efectua în orice moment:

7.3.1. Prin folosirea unui link special destinat din cadrul newslettere-lor și/sau alertelor primite (în partea de jos a e-mail-ului în secțiunea „Apăsați aici pentru dezabonare”), acolo unde această opțiune este tehnic posibilă;

7.3.2. Prin modificarea acceptului de a primi newslettere și/sau alerte în cadrul contului individual al utilizatorilor/clienților, de pe www.glamio.ro.

7.4. Renunțarea de către utilizatori/clienți la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentele Termene și Condiții și se aplică doar ulterior transmiterii intenției de renunțare.

7.5. ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul de a selecta persoanele cărora le va trimite newslettere și/sau alerte, cât și dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care și-a exprimat anterior consimțământul de a primi newslettere și/sau alerte, fără niciun angajament ulterior din partea ROMGLAM TRADE SRL, sau a vreunei notificări prealabile a acestuia.

7.6. ROMGLAM TRADE SRL nu va include în newslettere și/sau alerte transmise membrilor/ utilizatorilor/ clienților, niciun alt fel de material publicitar sub formă de conținut care să facă referire la vreun terț care nu este partener comercial al ROMGLAM TRADE SRL, la momentul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor. 

8)                 Lipsa garanțiilor

Informaţiile prezentate pe site-ul www.glamio.ro au caracter informativ şi pot fi modificate de către vânzător fără o notificare prealabilă. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site-ul www.glamio.ro atunci când considerăm că aceste lucru este necesar. 

9)                 Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1. Societatea comercială ROMGLAM TRADE S.R.L. este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numărul ...... din 10.08.2017.

9.2. ROMGLAM TRADE S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor/ clienților, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor şi altor documente legale impuse prin lege, rezolvării solicitărilor acestora şi trimiterii de mesaje informative sau de campanii publicitare şi de marketing direct.

9.3. Datele cu caracter personal sunt necesare pentru reclame, marketing și publicitate; scop statistic; pentru servicii de comunicaţii electronice; trimiterea de newsletere și/sau alerte periodice în format electronic (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); emiterea de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc). Refuzul furnizării acestora poate duce la imposibilitatea asigurării serviciilor oferite de ROMGLAM TRADE S.R.L. prin intermediul www.glamio.ro.

9.4. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, ROMGLAM TRADE S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care utilizatorul/clientul le furnizează. Totodată, utilizatorul/clientul beneficiază de dreptul de acces şi intervenţie asupra acestor datel şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Utilizatorul/clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea acestora pentru a nu fi utilzate în acțiuni de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul/clientul poate adresa o cerere scrisă, datată şi semnată către Romglam Trade S.R.L..

***

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE (pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line)

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ROMGLAM TRADE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele cu caracter personal sunt necesare pentru reclame, marketing și publicitate; scop statistic; trimiterea de newsletere și/sau alerte periodice în format electronic (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); emiterea de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc). Refuzul furnizării acestora poate duce la imposibilitatea asigurării serviciilor oferite de ROMGLAM TRADE S.R.L. prin intermediul www.glamio.ro.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului; organizații de cercetare a pieței.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ROMGLAM TRADE SRL?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@glamio.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră vor fi transferate în ............ , în vederea....................."

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Conform acestui document, ROMGLAM TRADE SRL își rezervă dreptul de a desființa, fără un aviz prealabil, conturile și accesul membrilor care încalcă prezentele Termene și Condiții ale site-ului.

10)              Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului www.glamio.ro pot adăuga comentarii pozitive și/sau negative cu privire la respectarea specificațiilor menționate de producător a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Orice comentariu ce conține un limbaj licențios, necivilizat, ilegal, obscen, defăimător, care nu are legătură cu site-ul www.glamio.ro poate fi șters, iar utilizatorului respectiv i se va bloca accesul pe site.

11)             Primirea plângerilor sau sesizărilor se realizează prin e-mail, la adresa: office@glamio.ro.

12)              Forță majoră

ROMGLAM TRADE S.R.L. nu este răspunzătoare, fără limitare, pentru orice întârziere, neexecutare, întrerupere, suspendare, reducere sau întrerupere integrală sau parțială a obligațiilor site-ului sau ale ROMGLAM TRADE S.R.L, nici pentru pagubele sau pierderile pe care le-ar putea suferi din orice eveniment dincolo de cele suspuse controlului rezonabil al ROMGLAM TRADE S.R.L. (forță majoră), inclusiv blocări și greve.

13)             Reglementări aplicabile

Prin utilizarea site-ului www.glamio.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral prezentele Termene și condiții de utilizare ale site-ului. Site-ul www.glamio.ro se supune legilor din România.

14)             Politica de confidențialitate

14.1. ROMGLAM TRADE SRL poate colecta date cu caracter personal și date cu caracter special, pe paginile site-ului său, numai cu acordul voluntar al utilizatorilor/clienților, în următoarele scopuri: reclame, marketing și publicitate; scop statistic; trimiterea de newsletere și/sau alerte periodice în format electronic (e-mail) și/sau telefonic (apel telefonic, SMS); emiterea de facturi sau documente (garanţii, certificate de conformitate, etc).

14.2. ROMGLAM TRADE SRL colectează informații atunci când utilizatorii/clienții se înregistrează pe site-ul www.glamio.ro, se loghează, fac o achiziție, și/sau atunci când se deconectează. Informațiile colectate includ numele și prenumele, porecla, sexul, data și locul nașterii, cetățenia, adresa (domiciliu/reședință), adresa de e-mail, numărul de telefon,  codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, profesia, locul de muncă, obișnuințe/preferințe/comportament, imagine, date bancare.

14.3. În plus, ROMGLAM TRADE SRL primește în mod automat și înregistrează informații de la computer-ul și browser-ul utilizatorilor/clienților, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

14.4. Prin crearea unui cont pe site-ul www.glamio.ro, fiecare utilizator/client și-a exprimat consimțământul ca ROMGLAM TRADE SRL să poată colecta și administra datele acestuia cu caracter personal, inclusiv de a le transmite partenerilor contractuali ai ROMGLAM TRADE SRL, în vederea prelucrării respectivelor date, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

14.5. Utilizatorii/clienții au dreptul de a obține de la ROMGLAM TRADE SRL, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:

a) confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

c) după caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conformă legii;

d) notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. b) sau c), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

14.6. Informațiile colectate sunt folosite pentru a personaliza experiența utilizatorilor și pentru a răspunde nevoilor individuale; pentru a furniza un conținut publicitar personalizat, pentru îmbunătățirea permanentă a site-ului www.glamio.ro, pentru îmbunătățirea serviciului clienți și nevoile de asistență, pentru contactarea ulterioară prin e-mail, pentru promovare, sondaje, etc..

14.7. ROMGLAM TRADE SRL este singurul proprietar al informațiilor colectate pe acest site. Datele personale ale utilizatorilor/clienților nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date unei alte companii, indiferent de motive, fără consimțământul acestora cu excepția acelor date necesare transmiterii comenzilor.

15)             Politica de cookie-uri

Site-ul www.glamio.ro foloseşte Google Analytics. Acesta reprezintă un serviciu de analiză web furnizat de Google. Google Analytics foloseşte cookie-uri, care sunt fişiere text plasate în computer, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii îl folosesc. Informaţiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de către utilizatori/clienți a site-ului (inclusiv adresa IP), vor fi transmise şi stocate de Google pe serverele din Statele Unite.

Google va folosi aceste informaţii în scopul evaluării utilizării de către utilizatori/clienți a site-ului www.glamio.ro, întocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site şi furnizarea de alte servicii legate de activitatea şi de utilizarea internetului pe www.glamio.ro.

Google poate transfera aceste informaţii unor terţe părţi, în cazul în care acest lucru este solicitat prin lege, sau în cazul în care terţe părţi afectează procesul de informaţii cu privire la numele Google.

Google nu va asocia adresa utilizatorilor/clienților de IP cu orice alte date deţinute de către Google.

Utilizatorii/clienții au dreptul să refuze utilizarea de cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser. Cu toate acestea, în cazul în care se realizează aceste setări este posibil să nu poată fi permisă întreaga funcţionalitate a site-ului www.glamio.ro.

Prin utilizarea acestui site web, utilizatorii/clienții sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google în modul şi în scopurile menţionate anterior.

16)             Drepturi de autor

16.1. Conținutul acestui site este proprietatea www.glamio.ro și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut. Informațiile nu pot fi preluate, difuzate, vândute sau revândute decât cu acordul scris al www.glamio.ro.

16.2. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe site-ul www.glamio.ro, ne puteți contacta pe adresa contact@glamio.ro.

16.3. Acest site, www.glamio.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul, în orice moment.

16.4. Utilizatorii/clienții nu au dreptul de a modifica nicio parte a acestui site, excepție făcând ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în spațiile din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, respectiv în zona de comentarii, utilizatorii/clienții pot introduce doar conținut legal și moral, iar deținătorul/administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modera și cenzura comentariile.

17) Dispoziții finale

Pentru întrebări sau sugestii ce au legătură cu ROMGLAM TRADE SRL, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0720669090, de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00-17:00 sau prin e-mail la adresa office@glamio.ro.

 

NEWSLETTER

Doriți să fiți la curent cu noutățile Glamio?

Servicii clienţi

plata cu cardul prin mobilpay.ro
Glamio - Magazinul casei tale!
Preturi mici. Facebook Glamio.ro
Bd. Basarabia, nr. 256 G | Bucuresti | Romania | 0720 669 090 | contact@glamio.ro
Creare Magazin Online By ITeXclusiv.ro